Spring til indhold
🔐 Kun for brugere med administratorrettigheder

For at gøre loginoplevelsen nemmere kan du nu vælge at huske 2-trinsgodkendelsen i 30 dage.

Når du logger ind og indtaster din 2-trinskode, kan du markere feltet Husk 2-faktor i 30 dage.
Herefter behøver du ikke gennemføre 2-trinsgodkendelse på den pågældende computer i de næste 30 dage.

Vigtigt:

  • Funktionen gælder kun for den computer og internetbrowser, hvor du har markeret feltet.
  • Logger du ind fra en anden computer eller internetbrowser, skal 2-trinsgodkendelsen gennemføres igen.
  • Hvis du rydder dine browserdata eller cookies, kan det også være nødvendigt at bekræfte login på ny.

Denne funktion giver en mere smidig loginoplevelse, samtidig med at sikkerheden opretholdes.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support.

0
0
Din kurv
Din kurv er tomRetur til webshoppen
Beregn forsendelse
Du kan måske også lide disse produkter